TFC threemusketeers
Image default
Sports / Soccer

3 Tips bij het drone kopen

Ga je een drone aanschaffen? Dan is het belangrijk dat je let op een aantal punten, zodat je zeker weet dat je wel de drone koopt die bij jou en jouw budget past. Er is een ruim aanbod aan drones, dus het is belangrijk dat je goed kijkt naar de mogelijkheden. We laten je kort 3 tips weten om naar de te kijken.

1. Drone van een goed merk

Er zijn de laatste jaren nogal wat drone merken bijgekomen. Door de enorme vraag naar drones zijn met name in China er tientallen nieuwe en goedkope fabrikanten ontstaan. Heel veel van deze dronefabrikanten zijn echter erg goedkoop, en verkopen drones voor absolute bodemprijzen. Het is daarom belangrijk om altijd goed te kijken of het merk vertrouwd is. 

2. Wil je filmen?

Veel drones zijn nu voorzien van een goede camera. Drones die kunnen filmen zijn echter wel een stukje duurder dan drones zonder camera. Beslis dus van tevoren of je een drone wilt om mee te stunten en alleen te vliegen, of dat je ‘m ook wilt gebuiken om mooie opnames te maken van jouw omgeving of misschien wel wilt meenemen op vakantie.

3. Prijs

Ook kunnen drones bij verschillende winkels nog weleens een andere prijs hebben. Vergelijk daarom altijd de prijs van de drone op een prijsvergelijker zoals Drone123. Dan weet je in ieder geval zeker dat je de beste deal hebt.