TFC threemusketeers
Image default
Aanbiedingen

De lunchbox voor kinderen: een uitkomst voor onderweg en op school!

Als ouders ben je altijd op zoek naar manieren om ervoor te zorgen dat jouw kinderen gezonde maaltijden krijgen die ze nodig hebben; ook als ze onderweg of op school zijn. De lunchbox is goede oplossing voor het vervoeren en het inpakken van deze gezonde lunch. Het helpt niet alleen het voedsel intact en vers te houden, maar maakt het inpakken van gezonde maaltijden ook gemakkelijk en leuk. Daarnaast kennen deze lunchboxen nog veel meer voordelen!

 

Gemakkelijk mee te nemen

Een van de belangrijkste voordelen van het meenemen van een lunchbox onderweg of voor op school is het gemak en de draagbaarheid. Een lunchbox van goede kwaliteit kun je vullen met alles wat jouw kind nodig heeft: van fruit tot brood, een (gezond) koekje en groenten. Dit item is daarnaast ook licht en gemakkelijk mee te nemen in een rugzak of andere tas. Ook de verschillende vakjes in de trommel maken het makkelijk om verschillende etenswaren apart te vervoeren en bewaren.  

 

Gezonde eetgewoonten

De lunch van jouw kind in een lunchbox verpakken is ook een goede manier om gezond te eten. Met deze lunchbox, kun je gemakkelijk gezond voedsel inpakken zoals fruit, groenten, een bakje yoghurt en/of volkoren brood. Zo krijgen ze alle voedingsstoffen binnen die hun lichaam nodig heeft en hoef je niet te kiezen voor voorverpakte etenswaren. En omdat jij bepaalt wat er in de lunchdoos gaat, weet u precies wat jouw kind eet!

 

Plezierfactor

Tot slot zorgt een lunchbox ook voor extra plezier. Kinderen zijn graag creatief bezig met hun lunch door verschillende vormen en kleuren lunchboxen te kiezen of door te kiezen voor een leuke presentatie van het eten. l Als je thuis kieskeurige eters hebt, kan dit een uitstekende manier zijn om het eten aangenamer te maken zonder dat dit afbreuk doet aan hoe gezond de voeding is! Tot slot: vergeet niet dat er tal van leuke en vrolijke ontwerpen beschikbaar zijn als het gaat om het kiezen van een lunchbox – zoals de Bento box. Voor welke lunchbox voor jouw kids kies jij?                                                                                                                  

 

 

https://www.mymepal.com/broodtrommel