TFC threemusketeers
Image default
Bedrijven

Eén bedrijf voor advies, inkoop en installatie van ledlampen

Led Design Holland timmert al jaren aan de weg. Deze Bredase firma staat niet alleen in Noord-Brabant maar ook over de provinciegrenzen heen bekend als betrouwbare led-specialist. LDH is veelzijdig, er wordt in allerlei branches gewerkt:

–        industrie (fabriekshal, magazijn, werkplaats);

–        kantoren;

–        Retail;

–        Showroom;

–        Verenigingen van Eigenaren.

Kantoor mag u in dit geval breed opvatten. Soms gaat het om een bedrijfspand met verschillende kamers en zalen. We spreken dan van een kantoorpand. Denk aan de hoofdkantoren van verzekeringsmaatschappijen en de verschillende gebouwen van de Belastingdienst. In andere gevallen wordt één specifieke ruimte bedoeld. Een voorbeeld: een kantoor in een winkel of in een fabriek. Een synoniem van kantoor is bureau. In de romanserie Het Bureau van J.J. Voskuil slaat de titel op een kantoorgebouw dat is gebaseerd op het Meertens Instituut. Als bureau op deze manier gebruikt wordt, kan er verwarring ontstaan met de werktafel in het betreffende kantoor. In samenstellingswoorden als reisbureau en politiebureau is direct duidelijk dat het om een gebouw gaat. In kantoren wordt dienstverlenend werk verricht waarbij mensen vaak urenlang aan een tafel / bureau zitten. Goed licht is dan essentieel. Drie toplampen die Led Design Holland adviseert zijn:

–        het led panel pro;

–        de led downlight Giro;

–        de Lucevaria.

Op www.leddesignholland worden deze kantoor ledlampen uitgebreid beschreven.

We gaan nog even terug naar het begrip ‘kantoor’. Een kantoor aan huis komt veel voor. Van oudsher doen kleine en middelgrote ondernemers de administratie thuis. Tegenwoordig hebben de meeste zzp’ers hun werkbasis in de woning. Kijken we naar de geschiedenis van ons huidige kantoorwerk, die gaat terug tot Babylonië zo’n 4000 jaar geleden. In dit voorchristelijke rijk in Mesopotamië (tegenwoordig Irak en noordoost Syrië) vervulden beroepsschrijvers een onmisbare functie. Zij schreven met een ‘stift’ van hout of riet op een tablet van klei. De mannen zaten op het marktplein en voerden opdrachten uit die te maken hadden met de aan- en verkoop van land, (belasting)rekeningen en bestellijsten van kooplui. Koninklijke instructies aan bestuurders werden op schrift gesteld door de hoogste beroepsschrijvers in rang. Met name wiskundig onderlegde schrijvers hadden veel aanzien.

https://www.leddesignholland.nl