TFC threemusketeers
Image default
Hobby en vrije tijd

Een unieke groepsaccommodatie in Didam geeft een weekendje weg nóg meer flair

Bent u op zoek naar een locatie voor een gezellig dagje met vrienden of familie, of juist voor een actief bedrijfsuitje? Overweegt u dan eens de vele mogelijkheden die De Westernboerderij u biedt. Op deze activiteitenlocatie kunt u tal van spellen in de sfeer van het Wilde Westen spelen, maar ook kunt u er overnachten op de meest unieke groepsaccommodatie van Didam. Zo geniet u nog langer van elkaars gezelschap en doet u een bijzondere ervaring met overnachten in eigen land op.

Een actieve dag op een ontspannen manier afsluiten

Het aantal bijzondere vakantiewoningen in Nederland groeit in razendsnel tempo. Trendy is het bijvoorbeeld om tegenwoordig in een pipowagen of een tipi te overnachten. Laatstgenoemde vindt u als groepsaccommodatie in Didam, op het terrein van deze specialisten. Uw tipi bevindt zich midden in de natuur. Het hele jaar door geniet u er van een prachtige zonsondergang. Zo krijgt een actief bedrijfsuitje, familieuitje of vriendenuitje een wel heel ontspannen eind.

Indoor- en outdooractiviteiten

Didam ligt in een mooie, groene omgeving. De activiteiten, die geheel in de sfeer van het Wilde Westen plaatsvinden, komen zo nog meer tot leven. De Westernboerderij bestaat sinds 2008 en wordt gerund door een enthousiast echtpaar met een duidelijk doel voor ogen: een begrip binnen de gehele regio worden. Er worden zowel indoor- als outdooractiviteiten aangeboden, waardoor u er ook in de koudere maanden een gezellig groepsuitje kunt organiseren.

Organiseer een verrassend uitje

Zoals gezegd zult u er niet alleen met uw familie of vriendengroep een onvergetelijke tijd beleven; ook met uw collega’s of medewerkers geniet u bij deze groepsaccommodatie in Didam van een gezellige dag die in het teken van plezier én teambuilding staat. Een actief bedrijfsuitje kan het hele jaar door op deze locatie plaatsvinden en is weer eens iets anders dan die standaard bowlingcompetitie of pizza-avond. Wilt u uw medewerkers gemotiveerd houden, biedt u ze dan ook activiteiten die hen verrassen!

Gerelateerde artikelen

Veilig en stijlvol paardrijden met een Samshield cap

Een betrouwbare munthandelaar om gouden munten aan te verkopen

Een kwalitatieve tweedehands sloep kopen