Het hele jaar door een mooie tuin als u kunstgras gaat kopen

U heeft een tuin met gras maar dit vergt ook veel onderhoud. U moet het namelijk regelmatig maaien. Wilt u hiervan af? Kies er dan voor om kunstgras te kopen bij een specialist. Bij een ervaren bedrijf heeft u de keuze uit een groot aanbod. U vindt gras voor tuin, balkon en dakterras bij Kunstgrasgigant. Zo koopt u kunstgras voor uw kinderen om op te spelen, maar ook voor de sier. Het kunstgras blijft namelijk voor lange tijd groen. Op die manier heeft u het hele jaar een mooie groene tuin én bent u nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Kom langs bij een van de locaties bij u in de omgeving voor betrouwbaar advies.

Verschillende soorten kunstgras kopen was nog nooit zo eenvoudig

Bent u van plan om kunstgras te kopen? Dan heeft u vast georiënteerd en weet u dat er veel verschillende soorten zijn. Dit is ook het geval bij het assortiment van Kunstgrasgigant. U vindt kunstgras in allerlei soorten en maten, alles naar uw wensen ingericht. Heeft u altijd al gras op uw balkon of terras gewild? Kunstgrasgigant regelt het voor u! Ook op het hockeyveld of tennisbaan is het belangrijk de beste kwaliteit te hebben. Gaat u kunstgras kopen, dan heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren als zwart of bruin, maar ook rood, roze of paars vindt u in het assortiment. Kies voor kunstgras met kortere sprieten om de mat eenvoudiger schoon te kunnen houden.

Kunstgras kopen voor uw huis

Als u aan het kopen van kunstgras denkt, denkt u misschien dat dit buiten gelegd moet worden. Bij Kunstgrasgigant is dit echt niet het geval. Ook voor een restaurant, café of winkel is kunstgras perfect te gebruiken. Hierbij is het mogelijk om de matten te leveren met een brandwerend certificaat. Op dit moment hebben we bij Kunstgrasgigant drie soorten in het assortiment, variërend van kort tot wat meer lengte. De meeste soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant hebben 10 jaar garantie. Dit houdt in dat u altijd gegarandeerd groen gras heeft en uw vezels niet loslaten. Is dit wel het geval dan hoort een specialist dit direct op te lossen.