TFC threemusketeers
Image default
Bedrijven

Laat een aardpen slaan voor een goede bliksembeveiliging

Door Mulhuyzen Bliksembeveiliging kunt u een aardpen laten slaan voor een goede bliksembeveiliging. U kunt bij het laten slaan van een aardpen kiezen uit verschillende methodes. Laten we beginnen bij het begin, wat is een aardpen eigenlijk? Deze pen, die naast uw woning of bedrijfspand in de grond geslagen wordt, werkt als bliksemafleider, maar ook als oplossing voor het overbelasten van uw elektriciteitsnetwerk. En het is nog eens een simpele oplossing ook. Mede hierdoor is het sinds 1970 ook verplicht om zo’n aardpen te laten slaan bij de bouw van een nieuwbouwwoning. Is uw huis wat ouder en woont u bijvoorbeeld in een mooie jaren-’30 woning? Misschien is er dan nog geen aardpen aanwezig bij uw woning. Maar  Mulhuyzen Bliksembeveiliging helpt u graag om er één te plaatsen.

Een optimale bliksembeveiliging

Het plaatsen van een aardpen als bliksembeveiliging is een simpele, maar niet altijd adequate oplossing voor bliksembeveiliging. Soms moet u grondiger te werk gaan. Potentiaalvereffening kan in dat geval wel geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand. Hiermee worden de verschillende spanningen van apparaten en systemen in uw pand gelijkgetrokken, zodat er minder kans is op overbelasting van uw elektriciteitsnetwerk. Dit kan namelijk kortsluiting of zelfs brand veroorzaken. Met een goede bliksembeveiliging kunt u dus veilig blijven wonen en werken. Mulhuyzen Bliksembeveiliging is dé specialist in potentiaalvereffening. Het inschakelen van deze expert is daarom altijd een goed idee.

Ontdek alle mogelijkheden

Met Mulhuyzen Bliksembeveiliging bent u optimaal beschermd tegen de nare gevolgen van blikseminslag. Ontdek daarom alle mogelijkheden waarmee u uw pand kunt beschermen tegen de nare gevolgen van blikseminslag of overbelasting van uw elektriciteitsnetwerk. Want behalve het plaatsen van een aardpen of potentiaalvereffening zijn er nog meer. De diensten van deze specialist zijn ook nog eens verrassend voordelig. Neem dus contact op met deze expert. Zo bent u snel en voor een lange tijd beschermd tegen de vervelende gevolgen die onweer kan hebben.