Vloertegels in diverse maten bij een specialist in tegels vlakbij Rotterdam

Voor de grootste collectie vloertegels van hoogwaardige kwaliteit en andere tegels in de regio Rotterdam brengt u een bezoek aan de grote showroom van KROON Vloeren in Steen. Hier vindt u tegels in alle soorten en maten. En u krijgt onmiddellijk een idee hoe de tegels eruitzien op uw vloer of aan de wand van uw badkamer, woonkamer of toilet. De wandtegels worden namelijk gepresenteerd aan de wand, en ook de vloertegels worden gepresenteerd op de plek waar ze horen, namelijk op de grond. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu op zoek bent naar keramische tegels, houtlook tegels, plavuizen of natuursteen tegels, bij de specialist vindt u het allemaal!

Praktische tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

Tegelstroken zijn zeer eenvoudig in onderhoud en daarom ook geschikt voor elke woning. In het ruime assortiment van de specialist in tegels in de regio Rotterdam vindt u tegelstroken in diverse kleuren. Deze zijn eenvoudig op de wand te plaatsen. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in diverse soorten tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling. 

Kies voor een ruimtelijk effect met mozaïek tegels van de specialist in de regio Rotterdam

Een ruimte groter doen lijken, is perfect mogelijk dankzij de juiste tegels. Voor een extra ruimtelijk effect kiest u voor mozaïek tegels in uw badkamer of toilet. Door de kleinere tegels lijkt uw badkamer of toilet groter. Ook als keukentegel doen mozaïek tegels van de specialist uit de regio Rotterdam het goed in verschillende ruimtes. Pak helemaal uit met een mooi patroon of kies voor accenten van mozaïek tegels. Zo combineert u deze mozaïektegels prachtig met de vloertegels in uw badkamer of toilet. De mozaïektegels worden in de grote showroom los gepresenteerd, zodat u gemakkelijk uw eigen patroon kunt ontwerpen. Ook kunt u deze tegels gemakkelijk combineren met de wand- en vloertegels, zodat het een mooi geheel vormt.