TFC threemusketeers
Image default
Aanbiedingen

3 voordelen van de PVC vloer

Het gemak van laminaat, maar de stijl van een echte houten vloer? Dat kun je evenaren met een PVC vloer. We zagen deze gemakkelijke, moderne vloer al in veel nieuwbouwwoningen, maar met zijn snelgroeiende populariteit, doet de vloer tegenwoordig ook zijn intrede in oudere woningen. Dat is niet voor niets, want deze vloer kent veel voordelen. Lees hier meer over deze prachtige kunststof vloeren. 

1. Ontelbare mogelijkheden

Met een PVC vloer kun je alle kanten op. Zo creëer je met een PVC vloer niet alleen het aanzicht van een echte houten vloer, maar kun je ook een visgraat vloer maken met deze creatieve vloerbekleding. Wil je liever een betonlook? Zelfs dat is mogelijk! Er is geen stijl die je hoeft te laten liggen met een PVC vloer. 

2. Makkelijk te onderhouden

PVC is flexibel en kan overal gelegd worden. Voor de woonkamer kies je bijvoorbeeld wat dikker PVC dan voor de slaapkamer. In de woonkamer zullen namelijk meer mensen lopen en om lang te kunnen blijven genieten van je vloer is het belangrijk om hier rekening mee te houden. PVC vloeren komen in allerlei soorten diktes, dus voor iedere kamer is een een geschikte variant. 

3. Warme voeten

Denk je dat een deze vloer koud aan de voeten is? Gelukkig niet! PVC neemt eigenlijk heel makkelijk de temperatuur van de omgeving op. Bovendien is een PVC vloer uitermate goed te combineren met een vloerverwarming. Dit werkt vaak nog beter dan gewone verwarming en voelt natuurlijk ook nog eens prettig aan de voeten. Zo kun je je sloffen in de kast laten staan. 

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? 

Ben je enthousiast geworden door het lezen van dit artikel en is jouw vloer aan vervanging toe? Help is on the way! De beste inspiratie voor een nieuwe PVC vloer doe je gewoon online op. Met de ontelbare mogelijkheden kun je een complementaire vloer vinden voor iedere interieurstijl vinden. Zo veeg je de vloer aan met die oude, saaie bekleding en kun je binnenkort genieten van een prachtige nieuwe vloer.

https://www.regge-tegels.nl/

Gerelateerde artikelen

Renault werd in 1889 opgericht door Louis Renault

Zo download je veilig bestanden met usenet!

Huka driewielfietsen