TFC threemusketeers
Image default
Dieren

Bij deze dierenkliniek nabij Elst is uw huisdier in zorgzame handen

Bij Kliniek Klaver4dieren, een dierenkliniek in de omgeving Elst, zet het hele team dierenartsen en assistenten zich in om uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden. Met betrekking tot de dieren wordt altijd een rustige manier van omgaan gehanteerd. Daarbij kunnen diagnoses vlot gesteld worden met behulp van moderne hulpmiddelen, waardoor een behandeling snel ingezet kan worden. Verder zijn de dierenartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen die naast reguliere diagnostiek ook tandheelkunde, chirurgie, homeopathie en acupunctuur omvatten. Uw huisdier is dan ook in goede handen bij de professionals van deze dierenkliniek nabij Elst.

Over de verschillende expertises

Waar het reguliere diagnostiek betreft kunnen de dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren gebruik maken van verschillende diagnostische hulpmiddelen zoals echografie, digitale röntgenologie en een eigen laboratorium voor bloedonderzoek, urineonderzoek en bacteriologisch onderzoek. Verder kunnen huisdieren ook terecht voor eerstelijns tandheelkundige zorg en biedt deze dierenkliniek een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand operatieschema aan. Daarnaast worden eveneens acupunctuur en homeopathie ingezet als vaak complementaire behandelingsmogelijkheden.

Homeopathie en acupunctuur als behandelmethoden

Homeopathie kan voor een hond, kat of paard met gedragsproblemen uitkomst bieden, maar deze natuurgeneeswijze wordt ook aangewend bij verschillende acute en chronische klachten. Acupunctuur kan bij verschillende ziektebeelden een positieve rol spelen in het herstelproces van dieren. Acupunctuur kan ingezet worden bij onder meer dieren die last hebben van bot- en spierproblemen, huidproblemen, chronische diarreeklachten, rugproblemen maar ook gedragsproblemen zoals verlatingsangst.

Waarom deze kliniek?

Bij Kliniek Klaver4dieren wordt altijd ingezet op het verlenen van de best mogelijke zorg voor uw dieren. De kalme omgang met de dieren zelf en de deskundigheid binnen het team dragen hieraan bij. Daarnaast maken de vele faciliteiten op locatie een vlotte diagnose en gerichte behandeling mogelijk. Wilt u meer weten over acupunctuur of een van de andere expertises van deze dierenkliniek nabij Elst? Bezoek dan eens de website van Kliniek Klaver4dieren voor meer informatie, de contactgegevens of het online inplannen van een afspraak.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl/