TFC threemusketeers
Image default
Horeca

Een display koelkast of gebaksvitrine als koelinstallatie gebruiken in uw onderneming

Bent u als horecaondernemer op zoek naar kwalitatieve koelsystemen om uw producten goed te koelen? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten bij Koopsretail. Deze aanbieder heeft een ruim aanbod aan koelsystemen die u kunt gebruiken voor het koelen, presenteren en bewaren van al uw producten. Van complete gerechten tot enkele ingrediënten, waar wilt u een koeling voor gebruiken? U vindt het allemaal op de webshop van Koopsretail.

Wanneer gebruikt u een display koelkast?

De display koelkast wordt vooral gebruikt in horecaondernemingen waar producten gepresenteerd moeten worden aan klanten. Het is ideaal om drankjes of etenswaren te koelen, zodat klanten die direct mee kunnen nemen. Hun drankje is dan nog heerlijk koel. De display koelkast heeft glazen deuren zodat alle producten goed zichtbaar zijn. Een gecertificeerde installateur komt deze vervolgens bij u installeren zodat alles goed werkt. Door het duidelijke aanbod zult u uw verkoop snel zien stijgen!

De gebaksvitrine voor bakkerijen en patisserieën

Bent u een professionele bakker en wilt u uw versproducten graag presenteren aan uw klanten? Dan mag de gebaksvitrine niet ontbreken! In de gebaksvitrine presenteert u heerlijke gebakjes, taarten, broodjes en andere versproducten die bij de bakker te vinden zijn. Ook wanneer u een koffietent bezit en regelmatig een wisselend assortiment met taarten heeft, is het een aanrader om een gebaksvitrine aan te schaffen. Uw klanten zullen constant lopen te watertanden door het heerlijke assortiment. Dat komt uw verkoopcijfers enkel ten goede!

Ontdek de mogelijkheden omtrent koeling bij deze specialist

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden omtrent koeling? Vraag dan meer informatie aan bij Koopsretail over de gebaksvitrine of de display koelkast. Deze experts geven u graag meer details over de kenmerken van iedere koeling. Neem hiervoor contact met hen op door te bellen of te e-mailen. De contactgegevens zijn te vinden op de website.