TFC threemusketeers
Image default
Auto's en Motoren

Binnen 1 dag het theoriecertificaat in handen met 123-theorie

De auto theorie in 1 dag in Breda halen? Als je dit wilt kan je bij 123-theorie aankloppen, de kans is mega groot dat je in één dagje slaagt én het auto theoriecertificaat van het CBR in jouw bezit hebt. Hoe? Met onze grandioos goede en unieke theoriecursus!

Dagenlang boven het dikke auto theorieboek hangen en de meest saaie lesstof in je hoofd stampen, dat is gelukkig niet meer nodig. Ook stressen voor het examen en bang zijn dat je zakt voor het examen is verleden tijd. Want wij zorgen ervoor dat alle theorie zo ijzersterk in je hoofd zit dat slagen voor het examen geen probleem meer is.

Of je nu faalangst, ADHD, een taalachterstand of dyslexie hebt, onze theoriecursus is echt voor iedereen toegankelijk. Met welke problematiek jij ook eventueel te kampen hebt, jouw slagingskansen zijn na het volgen van onze cursus net zo groot als die van ieder ander. Heb je niet genoeg tijd in je drukke schema om veel tijd kwijt te zijn aan het leren van autotheorie of zie je het gewoon niet zitten in je eentje? Ook dan is onze cursus uitermate geschikt voor jou.

Starten om 07.00, in de middag het examen gehaald

Zoals gezegd hebben wij maar 1 dag van jouw tijd nodig. De dag begint wel vroeg, om 07.00 al. Maar je bent dan wel in de middag al helemaal klaar en geslaagd. Als het goed is zijn alle cursisten bij ons aanwezig om 07.00. We starten met een korte kennismakingsronde zodat je weet wie er allemaal bij je in de groep zitten. Dan beginnen we met onze theorieles. De les is zeer goed en echt voor iedereen prima te volgen, dankzij onze unieke manier van lesgeven. Als jij een goede inzet toont en je best doet ken je binnen een paar uur alle autotheorie.

Vraag jij je af of je in die korte tijd ook de lastige theorie wel weet te onthouden? Daar hebben wij wat voor. De meest slimme ezelsbruggetjes en trucjes worden jou aangeleerd, wedden dat je de lastige dingen nu echt nooit meer vergeet!

Cursuslocaties verspreid door het land

Zou jij het liefst de theorie in 1 dag in Rotterdam kunnen halen? Nou, dat kan! En in Breda, Zwolle, Goes, Groningen, Amsterdam, Utrecht. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Verspreid door het land hebben wij locaties waar we jou kunnen klaarstomen voor het CBR theorie examen. Helpen we jou ook binnenkort binnen 1 dag aan het theoriecertificaat?

https://www.123-theorie.nl/