TFC threemusketeers
Image default
Entertainment

Een schoolreis die kinderen nooit zullen vergeten

Een schoolreis organiseren kan lastig zijn. Je wilt immers naar een locatie die leuk is voor alle kinderen van een klas of school. Het hangt er natuurlijk ook vanaf of de schoolreis voor een bepaalde klas is of dat de hele school naar dezelfde locatie gaat. Een locatie die geschikt is voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 is BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. De verschillende attracties bieden jong en oud volop speelplezier. Van stoere achtbanen voor de oudere kinderen tot een afgesloten speeltuin voor de jongsten. Alle kinderen zullen de dag van hun leven beleven!

Het gemak van eten en drinken in het park

Alle kinderen op schoolreis voorzien van voldoende eten en drinken kan ook nogal wat voeten in aarde hebben. Zo moet alles worden ingekocht en vervolgens worden meegenomen. In een warme bus kan het drinken daarbij behoorlijk warm worden, waardoor het niet echt lekker meer is. Gelukkig kan dit probleem gemakkelijk voorkomen worden. Voor twee euro extra krijgen alle kinderen namelijk onbeperkt ranja en een raket-ijsje. Voor de begeleiders is er onbeperkt koffie en thee. Het is ook mogelijk om een frietje te eten in het park, eventueel met een kroket of frikandel. Zo kies je zelf welk arrangement het beste past bij jullie schoolreis.

Kortingen en arrangementen

Een schoolreis in dit mooie park is al te reserveren vanaf 15 personen. Ben je met meer dan 30 personen? Dan krijg je een euro korting per persoon. Bij schoolreisjes vanaf 30 personen zijn ook attracties open op dagen dat ze normaal gesloten zijn voor reguliere bezoekers. Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor een schoolreis. Dit gaat van alleen toegang tot het park tot een compleet verzorgde dag, inclusief eten en drinken voor de kinderen en begeleiders. Kies het arrangement dat het best bij jullie wensen aansluit en beleef de dag van jullie leven!

https://billybird.nl/hemelrijk/