TFC threemusketeers
Image default
Alarmsysteem

Dankzij het alarmsysteem met meldkamer ben je zorgeloos

Wil jij de medewerkers binnen jouw bedrijf voldoende veiligheid aanbieden? En wil je de waardevolle spullen van jouw bedrijf beschermen? Een alarmsysteem met meldkamer biedt hier alle oplossingen voor waar je naar op zoek bent. Dankzij dit systeem verlaat jij zonder zorgen jouw bedrijf aan het einde van de dag. Om een alarmsysteem met meldkamer aan te laten leggen, kun je het beste een professional inschakelen. Je kiest het beste voor Een Veilig Gevoel. Deze specialist heeft veel ervaring en helpt je graag met de handhaving van veiligheid binnen jouw onderneming. Zoals de naam van Een Veilig Gevoel al verklapt, zorgen zij ervoor dat je te allen tijde een veilig gevoel heeft. Naast het aanbieden van een alarmsysteem met meldkamer, zorgen zij ook voor de installatie, het onderhoud, een goede service en de monitoring.

Keuze uit drie verschillende alarmsystemen

Een alarmsysteem met meldkamer bestaat uit diverse aspecten waaronder een alarminstallatie met camera. Als er een ongewenste bezoeker uw privéterrein betreedt, geeft het elektronische systeem een alarm. Naast het harde geluid en eventuele lichtflitsen geeft het systeem ook direct een melding door aan de meldkamer van de aangesloten alarmcentrale. Zodra deze melding binnen komt, onderneemt de alarmcentrale actie. In de meeste gevallen zal de politie worden gecontacteerd. Een Veilig Gevoel biedt verschillende alarmsystemen. Zo heb je keuze uit:

  • Een alarmsysteem met overvalknop.
  • Een alarmsysteem met mistgenerator.
  • Een alarmsysteem met camera die is aangesloten op een meldkamer.

Zo kun je een alarmsysteem kiezen dat perfect aansluit bij de wensen die je hebt voor de beveiliging van je bedrijf.

Een gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Naast dat Een Veilig Gevoel een bedrijf met veel ervaring is, zijn zij ook een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Ze beschikken over gediplomeerde monteurs, worden erkend als beveiligingsbedrijf door VEB en beschikken over een BORG-certificering. Tot de hoogste risicoklasse zijn zij VEB en KIWA gecertificeerd. Je weet dus zeker dat je voor een betrouwbare partij kiest als je de hulp van deze specialist inschakelt.

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/