TFC threemusketeers
Image default
Aanbiedingen

Grote aankopen voor in de tuin

Vele woningen zijn voorzien van een achtertuin. Een achtertuin met veel gras, andere beplantingen of zitruimte; iedereen geeft haar eigen indeling aan de achtertuin. De tuin kan ook worden opgevuld met een aantal grote aankopen. Wij vertellen jou graag meer over deze aankopen. Vind jij het waard om een jacuzzi, overkapping of fonteintje in jouw achtertuin te plaatsen? 

Jacuzzi

Een jacuzzi is uitermate geschikt voor optimale ontspanning. Je hebt een zware werkdag gehad en de kinderen liggen in bed. Je wilt tot rust komen bij jou thuis. Dat kan met een jacuzzi in jouw achtertuin. Je kunt op ieder moment besluiten om heerlijk te genieten in de jacuzzi. De kinderen kunnen af en toe ook lekker spelen in de jacuzzi. De jacuzzi kan zowel in de zomer als wintermaanden worden gebruikt. De temperatuur kan je helemaal zelf instellen. Wanneer je de jacuzzi goed onderhoud, profiteer je jarenlang van een jacuzzi in jouw tuin.  

Overkapping

Een overkapping in de achtertuin is prachtig als je genoeg ruimte overhoudt. Daarnaast zorgt een overkapping niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor extra opslagruimte. Doordat het meubilair onder de overkapping wordt geplaatst, gaat het langer mee dan wanneer het in weer en wind buiten staat. Een overkapping is heerlijk om eventjes lekker uit de wind of schaduw te zitten. In de koude avonden kan je gebruik maken van een heather voor een aangename temperatuur. Daarnaast is een barbecue ook te organiseren in weer en wind. Door de overkapping ben je wel in de buitenlucht, maar sta je toch altijd verschuilt onder de overkapping bij onverwachtste weersomstandigheden. Overkapping kopen? Bekijk de mogelijkheden bij Buitenkampioen.  

Fontein 

Een fontein zorgt voor een actieve beleving van je tuin. Het water blijft constant stromen, waardoor jij het idee hebt dat de tuin tot leven komt. Een vijver daarentegen hoor je niet en zorgt voor meer rust. De fontein is een item dat meteen opvalt. Op een late zomeravond is het hartstikke gezellig om samen met een aantal vrienden rondom de fontein te gaan borrelen. Door het stromende water kom je helemaal tot rust in je eigen achtertuin. Daarnaast trekt het vaak ook vogeltjes aan, waardoor je tuin helemaal tot leven komt.

 

https://www.buitenkampioen.nl/