TFC threemusketeers
Image default
Aanbiedingen

Huka driewielfietsen

Huka driewielfietsen

De naam zegt het al, de driewielfiets heeft driewielen. Doordat de fiets over drie willen beschikt, kan er meer balans worden gehouden. De kans dat de fiets omvalt is aanzienlijk klein. De driewielers zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Voor iedere doelgroep zijn er driewielers ontwikkelt. Van kind tot senioren en zelfs met elektrische ondersteuning. 

 

Kinderen 

In Nederland wordt er veel gefietst. Vele kinderen worden al op jonge leeftijd groot gebracht met een fiets. Wil jouw zoon of dochter nou ook graag rondjes fietsen met de vriendjes op school of lekker samenspelen met de fietsen? Maar is dit niet mogelijk op een tweewieler? Dan bied Huka de mogelijkheid tot het fietsen op de driewieler. Met de driewieler kan er gemakkelijk gefietst worden. Zo kan jouw kind weer op pad en plezier beleven met de andere kinderen. 

 

Volwassene 

Wanneer jouw kind naar verloop van tijd groter wordt en nog graag gebruik wil maken van een driewieler, dan kan jouw kind overstappen op een driewieler voor volwassene. De fiets is in grotere maten verkrijgbaar, waardoor jouw grotere kind ook op deze fiets past. De fiets is natuurlijk niet alleen voor grotere kinderen, maar ook zeker voor volwassene. Het fietsen op een tweewieler kan lastig zijn. Er ontstaat meer behoefte aan veiligheid en stabiliteit. Met het brede assortiment van Huka kan er weer vertrouwt gefietst. Met de driewielers kan de prachtige omgeving weer verkend worden. 

 

Senioren 

Als laatst bestaat de doelgroep van de senioren. Naarmate je ouder wordt, ga je minder zelfverzekerd de weg op. Je ziet vaak dat ouderen bij de pakken neer gaan zitten en niet meer durven te fietsen. Ook voor de senioren biedt Huka een oplossing. Voor deze doelgroep bestaan er ook driewielers. Met de driewieler kan er weer veilig worden gefietst en kan je weer onbezorgd op pad.

 

https://www.huka.nl/producten-categorie/driewielfiets/