TFC threemusketeers
Image default
Woningen

Snel uw huis laten opkopen? Dat kan met hulp van deze makelaar

Heeft u geen tijd om uw huis maandenlang in de markt te laten staan, bezichtigingen te organiseren en om uiteindelijk de overdracht tot in de puntjes te regelen? Omdat u het zo snel mogelijk wilt verkopen? Gelukkig hoeft dat ook niet als u een makelaar als CVB Vastgoed in de arm neemt. Het enige dat u hoeft te doen is bellen en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Binnen twee werkdagen ontvangt u een aantrekkelijk aanbod. Daar bovenop neemt CVB Vastgoed ook de administratieve kosten voor zijn rekening. Wilt u uw huis snel laten opkopen? Neem eens contact op, u zit nog nergens aan vast.

Huis laten opkopen? Hier ontvangt u het bedrag voor uw woning netto!

Als u uw huis gaat verkopen, komen daar heel wat zaken bij kijken. Extra kosten maken daar deel van uit. Administratieve kosten voor de notaris bijvoorbeeld. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s. Uw huis verkopen tegen een mooi bod, doet u dus met deze specialist.

Zonder stress of onzekerheid uw huis laten opkopen door een betrouwbare partner

Ondervindt u ook stress? Omdat uw oud huis nog niet werd verkocht, maar u al wel een nieuwe woning heeft gevonden? U zit met dubbele lasten en de onzekerheid over uw financiële toekomst is moordend. En onnodig! Laat uw huis snel opkopen door de experts van CVB Vastgoed. Maak een afspraak en een makelaar komt uw woning kosteloos bezichtigen. Binnen twee werkdagen na de bezichtiging ontvangt u al een bod. Geen onnodige stress of onzekerheid meer, een mooi bedrag voor uw woning, en de weg is vrij om aan de volgende stap in uw leven te beginnen. Bel vandaag nog!