TFC threemusketeers
Image default
Vakantie

Wanneer sta jij op de glamping op de natuurcamping op de Veluwe?

Wist jij dat genieten op een glamping ook voor jou is weggelegd? En dat je dit in de prachtige omgeving van de Veluwe kunt doen? Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Unieke natuurcamping midden in de bossen op de Veluwe

Voor een unieke natuurcamping op de Veluwe ga je naar Camping het Vossenhol. Hier overnacht je op een originele manier in een Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. 

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Om een vakantie compleet te maken mag een origineel verblijf niet ontbreken. Maar waar ga je met de kinderen heen waar zij zich ook vermaken? Kom je vakantie vieren op Camping het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. Genoeg redenen om te verblijven op de prachtige natuurcamping in de Veluwe: Camping het Vossenhol.