TFC threemusketeers
Image default
Toerisme

Trek erop uit met een van de leuke busdagtochten

Wilt u een leuk uitje voor uw bedrijf organiseren? En zoekt u nog een vervoersmiddel? Bekijk dan eens de mogelijkheden van TwinTours voor busdagtochten. Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.

Busdagtochten met uw persoonlijke chauffeur

Wilt u een bus huren bij een professioneel bedrijf? Dat is bij TwinTours zeer eenvoudig! En u krijgt er direct een chauffeur bij. Deze zijn altijd voorzien van de juiste certificaten en ervaring. De chauffeurs van TwinTours vervoeren u zonder problemen tijdens uw busdagtochten naar een evenement of dagje uit. Mocht uw reis verder gaan, bijvoorbeeld Parijs of Londen, zijn er nog een aantal opties mogelijk. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse vervoersmiddelen zoals een bus of luxe touringcars. Het bedrijf verzorgt daarnaast ook de hotelaccommodaties en maaltijden onderweg voor u. Ook wordt uw reis begeleid door een ervaren reisleider.

Verschillende opstapplaatsen voor uw busdagtochten

Wilt u mooie evenementen bezoeken? Maar heeft u geen vervoer? Kies dan voor leuke dagtochten met busreis, zoals carnaval in de winter in Düsseldorf. De busdagtochten van TwinTours vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland. Die bevinden zich voornamelijk in Someren en Asten. Deze opstapplaatsen hebben betrekking op de complete dagtochten. Mocht u voor een grote groep een bus huren of andere wensen hebben, dan kan dat. Bij TwinTours wordt er naar uw wensen geluisterd en altijd geprobeerd om bijvoorbeeld extra opstapplaatsen te regelen. Op die manier bent u niet gebonden aan een locatie, maar komt de bus naar u toe.