TFC threemusketeers
Image default
Vakantie

Een gezellige en leuke groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Gelderland voor een geslaagd schoolkamp? Accommodatie De Aalbertshoeve heeft drie grote verblijven tot beschikking die perfect geschikt zijn voor een schoolkamp. Er is namelijk meer dan genoeg ruimte en in de omgeving valt veel te beleven.

Geschikte locatie voor een succesvol schoolkamp

U kunt kiezen voor groepsaccommodatie de Deel die plaats heeft voor 86 personen, groepsaccommodatie Kamphuus die plaats heeft voor 52 personen en groepsaccommodatie ‘t Schot die plaats heeft voor 44 personen. U kunt deze accommodaties combineren zodat er plek is voor 186 personen. De recreatiemogelijkheden in de omgeving van De Aalbertshoeve zijn eindeloos. Zo kunt u een spannende spooktocht of speurtocht uitzetten in de bossen rondom deze sfeervolle groepsaccommodatie in Gelderland. 

Drie verschillende groepsaccommodaties in Gelderland

De Aalbertshoeve heeft zoals reeds genoemd drie verschillende verblijven die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes. In elk verblijf vindt u uiteraard een standaard slaapzaal of kamers met bedden. Daarnaast is het huis ook voorzien van een keuken, voldoende stoelen en tafels en sanitaire voorzieningen. Ook biedt elke accommodatie voldoende recreatievoorzieningen. Denk hierbij aan een tafeltennistafel, dartbord, sjoelbak en een tv met dvd-speler. Buiten heeft u meer dan genoeg te doen. U vindt hier een heerlijk terras waar de volwassenen kunnen genieten van de zon. De kinderen zullen zich vermaken met de schommels, een wip, voetbaldoelen en een volleybalnet.

Meer dan genoeg recreatiemogelijkheden

De Aalbertshoeve ligt in de groene omgeving van de Veluwe. Dit betekent dat er meer dan genoeg activiteiten in de omgeving te doen zijn. Dit is perfect voor een schoolkamp, een vriendenweekend of een weekendje weg met collega’s. In de buurt vindt u uiteraard de prachtige bossen en een rustgevend strandje. In de omgeving van deze groepsaccommodatie in Ermelo, Gelderland, zijn er ook dierentuinen, pretparken, klimbossen, zwembaden en bowlingcentra te vinden. Zo is er altijd voor iedereen wat leuks te beleven.