TFC threemusketeers
Image default
Vakantie

Een prachtige landelijke camping nabij Bergen op Zoom

Heeft u altijd al eens het boerenleven willen ervaren? Dat kan bij Camping Dassenplas in de buurt van Bergen op Zoom. Op deze boerencamping in West-Brabant ervaart u alle gemakken en voordelen van een kleine en rustige camping. Hiermee is de camping geschikt voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de speeltoestellen en velden, terwijl de wat oudere generatie kan genieten van de rust. Er is ook een jeu-des-boules baan waar een fanatiek potje gespeeld kan worden.

Deze kleinschalige camping heeft alles wat u nodig heeft

Deze camping vlakbij Bergen op Zoom heeft zo’n 25 staplaatsen. Hierdoor is de camping nooit zwaar overbevolkt. Doorgaans is er een gezellige mix van verschillende leeftijden. De camping heeft prima faciliteiten, waaronder goede sanitaire voorzieningen. Zet u liever niet zelf een tent op? Dan kunt u er ook voor kiezen om een pipowagen te huren. Dat is wel zo makkelijk. Vanuit de camping kunt u vervolgens tal van avonturen beleven. Pak de fiets en bezoek de mooie plaatsen die slechts op een korte afstand van deze camping te vinden zijn. Vind u het niet erg om de auto te nemen? Dan rijdt u ook binnen korte tijd naar de Zeeuwse stranden of zelfs naar Antwerpen. Dus voor zowel ontspanning als actie, is deze camping de ideale uitvalsbasis.

Kom volledig tot rust op deze camping

Zoekt u een camping waar u volledig tot rust kunt komen, maar waar u wel nog altijd in de buurt bent van bepaalde voorzieningen, zoals winkels? Dan is camping Dassenplas bij Bergen op Zoom de perfecte camping voor u. Aangezien het een kleine camping is, is het verstandig snel een reservering te plaatsen voor uw gewenste periode. Dan kan de voorpret voor uw vakantie beginnen! Gebruik de contactgegevens op de website en bekijk ook direct de mooie foto’s van de camping. Zo krijgt u direct een indruk van de omgeving.