TFC threemusketeers
Image default
Bedrijven

De leukste audioboeken vindt u op FamilyStream

De grootste collectie verhalen voor kinderen

Moet u samen met uw gezin urenlang rijden naar uw vakantiebestemming? Of vinden uw kinderen het heerlijk om te luisteren naar kinderverhalen? Dan is FamilyStream het ideale platform. Op het platform van FamilyStream vindt u namelijk enorm veel verschillende luisterboeken waar uw kinderen naar kunnen luisteren. Zo hebben uw kinderen urenlang luisterplezier. Lees hier meer over de grote collectie kinder-audioboeken op FamilyStream en de voordelen van dit platform. 

Grote collectie luisterboeken 

Op FamilyStream kunnen uw kinderen naar een grote collectie luisterboeken luisteren uit verschillende genres. Zo kunnen ze bijvoorbeeld luisteren naar de bekende Pietje Puk luisterboekenPietje puk luisterboeken. Van de serie van Pietje Puk hebben wij momenteel 27 albums online staan. Ook kunnen uw kinderen onder andere luisteren naar: Pietje Bell, Plonsje en Dik Trom. Omdat FamilyStream een reformatorische streamingsdienst is, staan er ook veel verschillende christelijke luisterboeken op het platform. 

Waarom kiezen voor Familystream 

Waarom zou u ervoor kiezen om uw kinderen te laten luisteren naar luisterboeken op FamilyStream? FamilyStream is een streamingdienst voor het hele gezin. Dit betekent dat de app ook kindvriendelijk is en u geen toezicht hoeft te houden op uw kinderen. Op FamilyStream zijn wij selectief met het kiezen van verhalen en muziek die wij op de streamingdienst zetten. Zo kunt u uw kinderen met een gerust hart hun gang laten gaan op de app, zodat ze zelf een leuk luisterboek kunnen uitkiezen waar ze graag naar willen luisteren. 

Wanneer u samen met uw kinderen een lange reis gaat maken, hebt u misschien niet altijd overal toegang tot het internet. Op FamilyStream kunt u de verhalen downloaden, zodat u kinderen op elk gewenst moment kunnen luisteren naar de verschillende verhalen. Ook kunt u een afspeellijst aanmaken, zodat het ene favoriete verhaal na het andere wordt afgespeeld. 

FamilyStream blijft groeien, waardoor er telkens nieuwe audioboeken worden toegevoegd aan het platform. Zo raken uw kinderen niet uitgeluisterd! 

Samengevat

Bent u op zoek naar een streamingdienst waarop uw kinderen kunnen luisteren naar verschillende luisterboeken? Bekijk dan eens het platform van FamilyStream. FamilyStream heeft een grote collectie luisterboeken. Uw kinderen kunnen luisteren naar verschillende genres. De verhalen kunnen gedownload worden, zodat de verhalen overal beluisterd kunnen worden. Daarnaast blijft de collectie van FamilyStream uitbreiden. Hierdoor kunnen uw kinderen altijd uitkijken naar nieuwe audioboeken.