TFC threemusketeers
Image default
Electronica en Computers

Licentiebeheer voor adequate dienstverlening

Voor adequaat licentiebeheer kiest u voor ondersteuning door OnnIT. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoeken en controleren van licenties voor uw onderneming, zodat u volledig compliant bent met de huidige wetgeving. Uw infrastructuur en hardware kan zo niet door onbevoegde derden worden gevonden of in gebruik genomen worden en tevens weet u zeker dat ook uw eigen bedrijf voldoet aan alle normen en regelgeving die bij licentiebeheer komt kijken. Doorgaans is het een flinke uitdaging om een correct licentiebeheer uit te voeren, waardoor veel organisaties voornamelijk niet voldoen aan de wetgeving. Door deze taken uit handen te geven aan OnnIT, zal uw onderneming bestendig worden gemaakt tegen de toekomst. Dit allemaal dankzij onafhankelijk ICT-advies van OnnIT.

Controle op licentiebeheer

De mate van controle op software dat wordt uitgevoerd, om te zien of het licentiebeheer compliant is, zorgt voor zekerheid en effectiviteit. U kunt onafhankelijk ICT-advies inwinnen bij OnnIT en een licentiepositie onderzoek laten uitvoeren om te achterhalen hoe modern uw onderneming is wat betreft het beheren van uw licenties. U vindt hierover meer informatie op de website van OnnIT en kunt bovendien rekenen op persoonlijke begeleiding, waarbij u telkens inzicht behoudt in het beheer van uw licenties. Alle rechten hierop blijven gewoon van kracht, echter zullen alle lasten voor u uit handen genomen worden. U houdt zo meer tijd en ruimte over voor het verbeteren van uw dienstverlening, en u weet zeker dat u voldoet aan de regelgeving omtrent de software die u hiervoor gebruikt.

Ga voor licentiebeheer en software

Voor een juiste uitvoering van uw dienstverlening zult u uiteenlopende software gebruiken. Uiteraard dient u hierover wel over de juiste licenties te beschikken. OnnIT helpt u bij het controleren van huidige software en doet voorstellen voor het gebruik van aanvullende soft- of hardware. Uiteraard met alle zorg en aandacht voor een goed licentiebeheer. U kunt hierover onafhankelijk ICT-advies inwinnen bij het gespecialiseerde team dat werkzaam is bij OnnIT. U wordt geholpen bij de keuze als het aankomt op het aanschaffen van nieuwe software licenties.