TFC threemusketeers
Image default
Vakantie

Veilig in vastgoed investeren

Bent u op zoek naar manieren om in vastgoed te investeren? Dit wilt u natuurlijk wel op de meest veilige manier doen. U investeert immers een groot bedrag van uw eigen geld. Denk daarom eens aan investeren in recreatief vastgoed. Duizenden investeerders zijn u al voor gegaan bij Center Parcs Vastgoed. Dankzij jarenlange ervaring in recreatief vastgoed en toeristisch management kan dit bedrijf u een veilige en zorgeloze vorm van investeren bieden. U hoeft zich dus werkelijk nergens over te bekommeren. Al uw zorgen worden uit handen genomen. Bovendien weet u precies wat het u oplevert. Dit dankzij de heldere werkwijze van dit bedrijf.

Er is altijd wel een goede investeringskans voor u

Wanneer u in vastgoed besluit te gaan investeren, zijn er bij Center Parcs Vastgoed ontzettend veel keuzemogelijkheden. Met 285 locaties is er altijd wel een goede investeringskans voor u. U kiest uit 46.200 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland. Hiervan bevindt 59% zich in Frankrijk en 41% in overige landen. Ook heeft bijna de helft hiervan een eco-label of andere milieucertificering. Investeren in recreatief vastgoed komt bovendien met verschillende voordelen. De spaarrentes liggen laag en over uw vermogen betaalt u belasting. Dit kan u een hoog rendement opleveren. U ontvangt bovendien altijd professionele begeleiding en geniet van een langjarig huurcontract.

Kom meer te weten over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van investeren in recreatief vastgoed? Dat is zeer begrijpelijk. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Vanzelfsprekend wilt u meer informatie ontvangen over wat er allemaal mogelijk is. Neem hiervoor zeker eens contact op met een van de deskundige medewerkers van Center Parcs Vastgoed. Zij vertellen u graag meer en beantwoorden eventuele vragen voor u. Bekijk de contactmogelijkheden op de website. Hier vindt u tevens meer informatie over investeren in recreatief vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/