TFC threemusketeers
Image default
Woning en Tuin

Maak ware kunstwerken van kapot servies met een Kintsugi-kit van deze online conceptstore

Nee, gooi die scherven niet meteen in de prullenbak! Verzamel ze en bestel een Kintsugi-kit bij Maison Koos. Kintsugi is een reparatietechniek die in de 15e eeuw werd ontwikkeld in Japan, als oplossing om kapot aardewerk op een kunstzinnige manier te repareren en weer bruikbaar te maken. Voor het ontstaan van deze techniek werd kostbaar keramiek met metalen nietjes gerepareerd. Met de Kintsugi-methode worden de scherven aan elkaar gelijmd met een goudkleurige lijm. Dit ziet er mooier uit dan de vele metalen nietjes en op deze manier gerepareerd keramiek wordt als een waar kunstwerk beschouwd. Met een Kintsugi-kit van deze online conceptstore pas jij deze techniek toe op je eigen servies.

Baal niet langer als er weer eens een bord uit je handen valt

Hoe vaak heb jij al borden, glazen of kopjes uit je handen laten vallen? Wat is dat balen, om dan de scherven op te rapen en in de vuilnisbak te gooien. Weer een bord met die mooie opdruk kapot. Gooi de scherven de volgende keer niet weg, maar bestel een reparatiepakketje bij Maison Koos. Na een creatieve middag zijn jouw kapotte borden en kopjes niet langer kapot, en zelfs helemaal klaar om de show te stelen en weer gebruikt te worden. Is je bord of kopje niet helemaal kapot, maar is er enkel een stukje van een randje af? Scherpe randjes aan glazen en kopjes kunnen gevaarlijk zijn en maken servies daardoor onbruikbaar. Gebruik de Kintsugi-kit om het te repareren. Na het opvullen van het gechipte randje met de goudkleurige lijm is je favoriete kopje of glas weer klaar voor gebruik.

Bestel je Kintsugi-kit snel en eenvoudig bij deze conceptstore

Wil je zelf aan de slag met de Kintsugi-kit, of heb je een onhandige vriend of vriendin die geregeld iets uit de handen laat vallen, en waar je nog een speciaal cadeau voor zoekt? Bestel dan een Kintsugi-kit bij Maison Koos en geef kapot servies een nieuw leven. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar ook zeer duurzaam. Heb je nog vragen over dit product? Aarzel niet en neem contact op met dit bedrijf, zij helpen je graag.

 

https://www.maisonkoos.nl/nl/