TFC threemusketeers
Image default
Beauty en verzorging

VERSCHILLENDE SOORTEN MOISTURIZERS

Als het op hydratatie aankomt, kies dan niet zomaar een product uit het schap. Er zijn immers zoveel vochtinbrengende crèmes om uit te kiezen, waar moet je op letten bij het kiezen van een crèmeproduct dat geschikt is voor jouw huidtype? Of je nu een normale, gemengde of droge huid hebt, Neutrogena heeft een paar belangrijke tips om te overwegen wanneer je een moisturizer kiest:Als je een normale huid hebt, gebruik dan een niet-vette moisturizer die je huid de hele dag gehydrateerd houdt. Niet alle vochtinbrengers zijn gelijk. Sommige formules kunnen puistjes veroorzaken en uw huid irriteren. Kies bij een huid met neiging tot acne voor een vochtinbrengende crème die salicylzuur of benzoylperoxide bevat om verstopte poriën te helpen voorkomen en bestaande puistjes te behandelen. Een gevoelige huid is ook gevoelig voor verstopte poriën en puistjes; vermijd het gebruik van producten op oliebasis bovenop uw andere huidverzorgingsbehandelingen. Als je een droge huid hebt, kies dan voor een crèmige formule die de huid hydrateert en het vochtgehalte de hele dag door herstelt.

Welk type korean skincare vochtinbrengende crème u ook wilt gebruiken, het is belangrijk dat u weet wat uw huid nodig heeft. Als uw huid vet, acnegevoelig of gewoon gevoelig voor irritatie is, is het een goed idee om u te richten op de ingrediënten die deze huidproblemen kunnen helpen voorkomen. Als uw huid meer aan de droge kant is, zoek dan naar een verzachtende formule met ingrediënten die de elasticiteit herstellen en de droge, schilferige huid hydrateren. Welke vochtinbrengende crème je ook kiest, onthoud altijd dat minder meer is. Hoewel het heerlijk is om je gezicht in te smeren met crème, loop je het risico je huid te irriteren als je te veel product aanbrengt.

Wij begrijpen dat het kiezen van de beste moisturizer voor uw huid een uitdaging is; het is een kwestie van het kennen van uw huidtype en weten hoe u de juiste producten moet kiezen. Het Verschillende soorten vochtinbrengende crèmes team is hier om u te helpen prioriteiten te stellen voor wat het beste werkt voor u. Klik op een van onze aanbevolen producten, klik dan op “Bekijk Product Details”, scroll door alle details en lees aanbevelingen, en laat je inspireren door onze beproefde en geteste favorieten en opkomende huidverzorgingsgrillen waarvan wij denken dat ze een rol zullen spelen in de toekomstige huidverzorgingsmarkt.

Wat zijn de behoeften van uw huid? Ontdek of uw huid droog, gevoelig of gecombineerd is met Clarins’ deskundige selectie van huidtypen en producten. Van het intensieve Overnight Repair Serum tot de verzachtende Hydrating Cream, wij hebben de juiste producten voor u. Maar zelfs als u niet zeker weet welke producten geschikt zijn voor uw huidtype, heeft Clarins een handige gids samengesteld om de juiste vochtinbrengende crème te selecteren, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Heeft u hyaluronzuur in uw huid? Verzacht de droogheid met The Hydrating Cream avondcrème. Heeft u ceramiden in uw huid? Het Hydrating Serum is een betere keuze.