TFC threemusketeers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfspand in Zevenaar huren voor de startende ondernemer

Bent u een startende ondernemer in de omgeving van Zevenaar en bent u op zoek naar een bedrijfspand? Het is niet altijd makkelijk om een geschikte ruimte te vinden. Het liefst vestigt u zich in een kantoor dat eenvoudig te bereiken is en waar u makkelijk door kunt groeien naar een grotere ruimte. Ook wilt u niet vastzitten aan lange huurcontracten. Gelukkig zijn er verschillende ondernemerscentra te vinden die speciaal zijn ingericht op starters. Ondernemerscentrum de Pelikaan is daar het perfecte voorbeeld van. Voor een bedrijfspand in Zevenaar schakelt u dit bedrijf in.

Ervaar de gemakken van dit ondernemerscentrum

Dit ondernemerscentrum verhuurt kantoorruimtes van 18 m² tot en met 60 m². Voor ieder soort bedrijf is er daarom wel een geschikte ruimte te vinden. Het is daarnaast ook eenvoudig om door te stromen naar een groter kantoor, mocht u als startende ondernemer snel willen uitbreiden. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief service- en energiekosten, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast profiteert u van verschillende voordelen. Zo beschikt het pand over een lift en heeft iedere kantoorruimte een vaatwasser, koelkast, snelle internetverbinding, buitenzonwering én airco. Ook maakt u gratis gebruik van het kopieerapparaat, de beamer en de verschillende vergaderruimtes. Zo kunt u ook eenvoudig klanten ontvangen. Het pand is uitstekend te bereiken door de ligging vlak bij het station en de ruime parkeergelegenheid.

Neem contact op met dit ondernemerscentrum voor het huren van een bedrijfspand

Wilt u ook een kantoorruimte huren bij dit ondernemerscentrum en profiteren van de vele voordelen? Maak een afspraak bij deze organisatie in Zevenaar om het bedrijfspand te bekijken en een geschikte kantoorruimte uit te zoeken. U maakt de afspraak eenvoudig online of neemt contact op om eventuele vragen te stellen. Ook kunt u online alvast het aanbod bekijken, zodat u al een beeld heeft bij de verschillende kantoorruimtes.

https://www.ocdepelikaan.nl/

Gerelateerde artikelen

Het verschil tussen een EBI inspectie en een PI keuring

WBSO wordt nog toegankelijker met advies van een expert

Een blauwe emmer met tekst