TFC threemusketeers
Image default
Zakelijke dienstverlening

WBSO wordt nog toegankelijker met advies van een expert

WBSO is een van de meest toegankelijke subsidieregelingen voor R&D projecten, maar desondanks loont het zich om advies in te winnen van een expert. Zo weet u precies wat er allemaal wel en niet kan voor uw bedrijf en waar uw project aan moet voldoen om gebruik te kunnen maken van deze subsidie. Door de WBSO-subsidieaanvraag zelfs helemaal aan een specialist over te laten, weet u zeker dat deze regeling zo optimaal mogelijk benut wordt. Bovendien heeft u zo een hogere kans dat de subsidieaanvraag wordt goedgekeurd. Dan rest alleen nog de vraag waar u zo’n expert vindt. Het antwoord op die vraag is simpel als u een bedrijf zoekt in de omgeving van Hilversum: TechForce. Deze expert heeft jarenlange ervaring met het aanvragen van subsidies, waaronder subsidieaanvragen die onder de WBSO-regeling vallen.

Deze subsidiespecialist biedt meerdere voordelen

Als u op TechForce uit Hilversum rekent voor advies op het gebied van WBSO profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst bent u altijd op de hoogte van de voortgang van uw subsidieaanvraag. Dit houdt u namelijk eenvoudig bij in een overzichtelijk online portaal. Daarnaast wordt u bij het opstellen en indienen van de aanvraag waar mogelijk ontzorgt. Op die manier houdt u meer tijd over voor uw project en dat is natuurlijk wel zo prettig. Bovendien heeft u bij deze specialist een hoge slagingskans, doordat zij al jaren bekend zijn met de subsidieregeling en ontwikkelingen binnen de WBSO op de voet volgen.

Reken op deze specialist voor al uw subsidieaanvragen

Bij TechForce kunt u voor veel meer terecht dan enkel advies over de WBSO. Ze adviseren u ook graag over andere subsidieregelingen die voor uw project van toepassing zijn. Zo haalt u alles uit de beschikbare subsidies en wordt het een stuk eenvoudiger om de financiering van uw project rond te krijgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact op met deze specialist voor gedegen subsidieadvies op maat.