TFC threemusketeers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een blauwe emmer met tekst

Bent u een echte fan van de kleur blauw en wilt u graag een blauwe emmer met tekst bedrukken? Bij Emmer-Shop kunt u dit heel makkelijk doen! Dankzij de jarenlange ervaring en de precieze druktechniek die gebruikt wordt, verzorgen de specialisten daar de mooiste bedrukkingen van topkwaliteit. U heeft ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op soorten emmers, kleuren, lettertype, lettergrootte, logo’s, inhoudsmaten en materialen emmers. U moet dus tegen een beetje keuzestress kunnen, maar dan heeft u ook écht een mooie emmer met tekst bij de Emmer-Shop.

Een luxe of gerecyclede blauwe emmer

Wilt u een blauwe emmer laten bedrukken door de specialisten van Emmer-Shop? Dan kiest u uit verschillende soorten en maten. Zo zijn er emmers van gerecycled plastic, maar kunt u ook kiezen voor een luxere variant. Daarnaast heeft u de keuze uit een inhoud van 12 liter of juist van 20 liter. Bovendien is het zowel mogelijk om één als twee zijden van de witte emmer te laten bedrukken. U betaalt wel een beetje extra als u beide zijden laat bedrukken. Zelfs wat de kleur betreft heeft u veel opties, want u kunt naast een blauwe emmer bijvoorbeeld ook kiezen voor een zwarte, witte, rode, gele of groene variant.

Laat uw mooiste emmers door de specialisten bedrukken

U laat uw blauwe emmer bedrukken met het logo van uw bedrijf of met een gepersonaliseerde tekst. Emmer-Shop regelt het graag allemaal voor u. U neemt makkelijk contact met hen op via de contactgegevens op hun website en u kunt ook altijd een offerte en een drukvoorbeeld bij hen aanvragen. Zo weet u precies hoe uw emmer met tekst eruit komt te zien. Als u twijfelt tussen bepaalde soorten emmers, kunt u zelfs een gratis sample aanvragen. De mooiste emmers met tekst laat u bedrukken bij de deskundigen van de Emmer-Shop!