TFC threemusketeers
Image default
Sports / Soccer

Een borstvergroting laten doen

Tegenwoordig hoef je je niet meer te schamen als je bij de plastische chirurg langs gaat. Veel mensen gaan naar de plastische chirurg, wanneer zij iets aan hun uiterlijk hebben waar zij niet tevreden over zijn of niet meer tevreden over zijn. Er zijn kleine en grote ingrepen die je kunt laten doen bij de plastische chirurg, een borstvergroting in nederland is bijvoorbeeld al jaren een van de populairste ingrepen onder Nederlandse vrouwen. Iedere vrouw die meerderjarig is, ofwel 18 jaar of ouder, kan ervoor kiezen om een borstvergroting of borstcorrectie uit te laten voeren. Onder die meerderjarige leeftijd is het ook mogelijk om een operatie uit te laten voeren, maar dan moet er sprake zijn van een medische noodzaak en moet er bovendien ook toestemming worden gegeven door de ouders of de voogden van het meisje.

Het vaakst wordt er gebruik gemaakt van siliconen bij het vergroten van de borsten. Siliconen zien er mooi uit en voelen bovendien ook natuurlijk uit. Er zijn tegenwoordig ook alternatieven voor siliconen, die natuurlijk ook weer hun eigen voordelen hebben. Zo kan er gekozen worden voor een implantaat uit fysiologisch zout, wat er iets minder natuurlijk uitziet en aanvoelt maar wel een relatief veiligere manier van borst vergroten is. Mochten de implantaten gaan lekken, wordt het zout namelijk gewoon opgenomen door het lichaam. Siliconen zijn lichaamsvreemd en kunnen op die manier voor heel lang in het lichaam blijven rondzwerven, wanneer een implantaat lek gaat.

Je hebt in Nederland veel klinieken waar je een borstvergroting kunt laten doen. Het klinkt misschien als een goed idee om voor een borstvergroting goedkoop te gaan, maar dat is niet per se het beste idee. Het is ten slotte niet voor niks dat een ingreep een bepaalde prijs heeft. Wanneer de prijs daaronder zit, moet je wellicht vraagtekens zetten bij de kwaliteit. 

http://www.faceland.nl