TFC threemusketeers
Image default
Sports / Soccer

In 6 stappen een nieuwe skischoen bij skischoenopmaat.nl

Bij skischoenopmaat.nl kunt u terecht voor nieuwe skischoenen op maat. Onze gediplomeerde podoloog en gecertificeerde bootfitters kunnen u helpen de juiste skischoen uit te zoeken. Op die manier hoeft u nooit meer te skiën met voetklachten.

Pijnvrije vakantie met skischoenopmaat.nl

Met skischoenopmaat.nl kunt u genieten van een heerlijke en pijnloze skivakantie. Veel mensen herkennen het wel. Branderige voorvoeten, kramp onder de voetboog, dove of tintelende tenen, kramp in je voorvoet of een beknelde teen. Wist u echter dat deze klachten allemaal kunnen worden voorkomen met de juiste schoenen? Wanneer u bij ons langskomt in de winkel helpen wij u in 6 stappen naar uw pijnvrije vakantie.

Ons stappenplan

Ons stappenplan is simpel. Wij beginnen met een intake en voetanalyse. Hierbij kijken we naar uw persoonlijke informatie, zoals skistijl, niveau en eventuele klachten en daarnaast doen we een voetmeting en -analyse. De tweede stap is een 3D en 2D voetscan. Zo kunnen wij de volume waarde van uw voet en onderbeen opmeten en de voetbelastingdruk. In stao één en twee hebben wij uw gegevens van uw voeten in kaart gebracht. In stap drie gaan wij iets verder en maken we plan voor uw voetproblematiek. Aan de hand van al deze gegevens geven wij u eerst advies over de mogelijkheden van inlegzolen. Standaard inlegzolen voldoen echter meestal niet, dus laat deze zeker op maat maken! Wij kunnen veel zolen ook aan uw klachten aanpassen. Uiteindelijk hebben wij dan uw perfecte skischoenen op maat in huis, die u kunt passen. Wij zullen dan de laatste aanpassingen maken en daarna kunt u zorgeloos op vakantie!

Waarom bij ons?

Wij geloven dat iedereen zonder pijn en frustratie moet kunnen skiën. Omdat wij specialistische kennis van voetblessures in huis hebben, zijn wij in staat vrijwel elke blessure te verhelpen. Onze winkel bevindt zich in Driebergen en is goed bereikbaar. Wilt u een afspraak bij ons maken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan vooral eens op onze website. Hierop staat nog meer informatie over onze werkwijze, maar kunt u ook de verhalen van eerdere klanten lezen. U kunt ook altijd langskomen in onze winkel voor advies.