TFC threemusketeers
Image default
Mode en Kleding

Met je gezin op reis. Wat stop jij in je tas?

Met je gezin op reis. Wat stop jij in je tas? 

Ga je lekker met je familie op reis, dan is het handig om alles bij je te hebben. Sommige dingen zijn erg vervelend om te vergeten, zoals bijvoorbeeld medicatie, lenzendoosjes, telefoonladers en nog wel veel meer. Zorg ervoor dat je op tijd je tas inpakt voor een reis, zodat je verzekerd bent dat je alles bij je hebt!

Wat moet je allemaal meenemen

Het belangrijkste van een vakantie is natuurlijk de tas. Met de juiste tas kan je veel spullen meenemen. Een grote reistas is perfect geschikt voor mensen die veel kleding en andere dingen mee moeten nemen op vakantie. Een rugzak blijft ook altijd een van de favoriete tassen voor vakanties. De rugtas zit nooit in de weg en biedt de mogelijkheid om veel spullen mee te nemen tijdens het lopen zonder dat je moe wordt. Een zebra rugzak is ideaal voor een actieve vakantie. 

Ga je op reis met je gezin naar een grote stad of een zomervakantie? Niet altijd heb je genoeg ruimte om alles mee te nemen in je broekzakken. Een rugtas is dan vaak te groot voor de spullen die niet bij je zakken in passen. Een crossbody tas heren is een leuk en stijlvol alternatief hiervoor. De tas hangt van je ene schouder tot je andere heup en wanneer het nodig is kan je er gemakkelijk producten uithalen. 

Zorg er ook altijd voor dat je een reistas of grote koffer hebt waar je alle kleding en handdoeken in kwijt kan. Vaak kunnen je toilettas en bijvoorbeeld een paar schoenen, een extra riem of slippers bij deze grote tas in. Door het handvat kan je de tas gemakkelijk meenemen en overal naartoe dragen waar het nodig is. De juiste tas maakt reizen nog nooit zo makkelijk. 

Hoe je nooit iets vergeet op reis

Zorg ervoor dat je op tijd voor de vakantie een lijstje maakt met alles wat mee moet voor de hele familie. Elke keer als je denkt dat je iets bent vergeten of toch nog wat herinnert kan je dit toevoegen aan het lijstje. Laat je hele familie het lijstje nakijken zodat je zeker weet dat je niks vergeet. 

De juiste voorbereiding zorgt ervoor dat je nooit meer iets belangrijks vergeet op vakantie. Pak je tas een dag van tevoren in met alles wat al ingepakt kan worden en ga nog een keer extra na of je alles hebt.