TFC threemusketeers
Image default
Eten en drinken

Picanha is een prachtig stuk vlees voor de barbecue

Picanha is in Zuid-Amerika het meest bekende én meest gegeten stuk vlees. In Nederland is Pichanha, ook wel het staartstuk, echter een vrij onbekend juweeltje. Dit stuk vlees kunt u heerlijk bereiden op de barbecue, waarmee u uzelf en uw gasten lekker kunt verwennen. Bent u nu benieuwd naar dit prachtig stuk vlees? Gelukkig hoeft u niet zo ver te reizen om dit stuk vlees te kopen. U bestelt het namelijk binnen enkele muisklikken eenvoudig bij Beef&Steak. Daarnaast vindt u bij deze specialist tal van andere vleessoorten, zoals Boston butt of spareribs, die eveneens eenvoudig te bestellen zijn.

Hoe kunt u Picanha het beste bereiden?

Voordat u Picanha bestelt, bent u natuurlijk benieuwd naar de bereidingswijze. Die leggen we u graag uit. Allereerst is het eenvoudig te bereiden in de oven en op de barbecue. De kunst van het bereiden van Picanha is de temperatuur, welke niet te hoog mag zijn. Zo zit u met een temperatuur van 160 á 170 graden Celsius altijd goed. ‘Hoelang moet het garen?’ zult u zich nu afvragen. Een Picanha van één kg heeft één uur nodig om te garen op de barbecue. Aan de hand hiervan kunt u zelf uitrekenen hoelang uw vlees moet garen. U maakt de Picanha nog smaakvoller met wat grof zout en een beetje peper. Wilt u een sausje serveren? Dan komt chimichurri het beste tot zijn recht.

Bestel Picanha, spareribs, Boston butt of andere vleessoorten online

Bij de vleesspecialist heeft u keuze uit verschillende soorten vlees. U profiteert bij Beef&Steak bovendien van een razendsnelle levering als u Picanha, spareribs, Boston butt of andere vleessoorten besteld. Als u voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, kunt u de dagverse vleesproducten de eerstvolgende werkdag al verwachten. Wilt u meer weten over het bereiden van Picanha? Of heeft u vragen over spare ribs, steaks, Boston butts of andere vleessoorten? Neem dan gerust contact op met Beef&Steak.