TFC threemusketeers
Image default
Eten en drinken

Met wie gaat u lunchen in Breda centrum?

Het weekend staat voor de deur! Tijd om plannen te maken. Met wie gaat u lunchen in Breda centrum? Wellicht staat er een gezellig dag weg op de planning met een zwangere vriendin. U trekt er een dag op uit met uw moeder. Of het jaarlijkse vriendenweekend komt eraan. Met wie u ook uit lunchen gaat, Parc biedt een gevarieerde menukaart. Het stijlvolle restaurant is gelegen aan de Grote Markt in de historische binnenstad van Breda. Kom langs in de sfeervolle binnenplaats en geniet van heerlijke gerechten in een ongedwongen sfeer. Lekker lunchen? Dan bent u hier aan het goed adres!

Lunchen vanaf 11:00 uur in Breda centrum

Parc is een restaurant met een warm interieur in het centrum van Breda waar u iedere dag vanaf 11.00 uur kunt plaatsnemen om te lunchen. Ontdek de gevarieerde kaart voor de visliefhebber, vleesliefhebber en vegetariër. Wat dacht u bijvoorbeeld van een broodje omelet met rivierkreeftstaartjes en lente-ui? Een broodje geitenkaas met bloemenhoning, basilicum, watermeloen en een vinaigrette van pijnboompitten? Of een goed gevulde soep van rode curry met paksoi, scampi en vis? Kom eens bij langs bij Parc aan de Grote Markt 20 als u in stijl wilt lunchen in het centrum van Breda. Op welk tijdstip van de dag komt u een keer langs?

Kom lunchen of kies voor verschillende arrangementen in Breda centrum

Wist u dat u bij deze lunchroom ook terechtkunt voor verschillende arrangementen? Leer de beste cocktails maken tijdens een 1,5 uur durende cocktailworkshop voor € 24.50 p.p. Boek een High Wine en geniet van heerlijke wijnen en spijzen. Vier uw feest bij de cocktailbar op de eerste etage. Of geniet van een vrijdagmiddagborrel met een rijk assortiment aan snacks en borrels. Of u nu voor een van deze arrangementen kiest, of komt lunchen in Breda centrum, u bent altijd verzekerd van een volledig verzorgde middag of avond uit. Maak een reservering online of bel met een van de medewerkers van Parc.