TFC threemusketeers
Image default
Hobby en vrije tijd

Veilig en stijlvol paardrijden met een Samshield cap

Wanneer u gaat paardrijden, wilt u dat natuurlijk zo comfortabel en veilig mogelijk doen. Dat is niet meer dan logisch. Als u het assortiment van Ruitershop Boxmeer bekijkt, komt u erachter dat ook stijl en mode een belangrijk aandachtspunt is. Neem de Samshield cap. De Frans ontwerper die deze cap heeft ontworpen, heeft flink wat rekening gehouden met het modebeeld van nu. Een Samshield cap is tenslotte meer dan alleen een bescherming van uw lichaam. Het straal klasse, stijl en elegantie uit terwijl u op het paard zit. Het is niet voor niets dat deze caps veelvuldig gedragen worden door de grote namen binnen de paardensport.

Een ruime keuzemogelijkheid Samshield vindt u bij deze specialist

Er zitten dus flink wat voordelen verbonden aan een Samshield cap. Hoewel de stijl, veiligheid en comfort gegarandeerd zijn, wilt u natuurlijk ook iets kunnen kiezen. Bij Ruitershop Boxmeer kan dat. Kies uit de kleuren en details die bij u passen, zodat u precies de cap heeft die bij u past. Doordat Samshield een perfecte pasvorm heeft, weet u zeker dat de cap niet beweegt of dat er speling op zit. Zo raakt u niet afgeleid tijdens het paardrijden en gaat u voor een maximale veiligheid. Als u wilt kunnen kiezen uit de meest fantastische caps van Samshield, doet u er goed aan om het assortiment van Ruitershop Boxmeer te bekijken.

Op deze manier schaft u uw Samshield cap eenvoudig aan

Als u een geschikt Samshield cap heeft gevonden bij Ruitershop Boxmeer, zijn er twee opties om de stijlvolle en beschermende helmen aan te schaffen. Ten eerste is het mogelijk om van dinsdag tot en met zaterdag de winkel in Boxmeer aan de Rijkevoortsweg 2 te bezoeken. Krijg advies van deskundig personeel en wees er zeker van dat u naar buiten loopt met het materiaal waar u naar op zoek bent. Weet u al exact wat uw maten en voorkeuren zijn? Bestel dan eenvoudig online uw Samshield cap. Wanneer u uw bestelling voor 15.00 uur plaatst, heeft u uw aanwinst morgen al in huis. En schaft u voor meer dan € 100 aan materialen aan? Dan is de verzending zelfs gratis!