TFC threemusketeers
Image default
Onderwijs

Waarvoor zijn jullie workshops allemaal geschikt?

Kinderboekenweek op de basisschool

De Kinderboekenweek is jaarlijks weer een enorm feest! Het is super leuk om te zien hoe leerlingen dankzij dit initiatief gestimuleerd worden om meer te lezen. Daarnaast is het heel mooi om te zien hoe het onderwijs in Nederland zich verenigd voor dit ene doel. De workshops van Grote Broer voor de Kinderboekenweek worden ontwikkeld op basis van het thema van deze activiteitenweek dat jaar. Natuurlijk staan lezen, literatuur en boeken centraal tijdens deze week, maar ook de onderwerpen spelen een belangrijke rol. Het ene jaar was het geschiedenis, het andere jaar beroepen en weer een jaar later ging het over de natuur. Onze workshops zijn perfect om extra in deze thema’s te duiken en vanuit een nieuwe perspectief te kijken naar de Kinderboekenweek!

Een fijne dynamiek in de klas

Naast de Kinderboekenweek kunnen we natuurlijk ook inspelen op een thema dat jij interessant vindt. Onze workshops zijn in principe een basis vanuit waar verder gekeken kan worden. Door op deze manier workshops aan te bieden kunnen jullie ons makkelijker inzetten op specifieke momenten binnen jullie jaarplanning. Een voorbeeld hiervan zijn onze workshops voor groepsbinding in de klas. Soms liggen de verhoudingen in een klas scheef of loopt het door omstandigheden niet zo lekker. Onze workshopdocenten zijn expert in het creëren van een veilige en fijne omgeving voor de leerlingen om op die manier hun expertise het beste over te brengen. Vanuit hun kennis en ervaring hebben we een workshop ontwikkelt die daar volledig op focust, met veel positieve resultaten als gevolg!

Kunst en techniek: een top combinatie!

Een andere discipline waar we bij Grote Broer veel aandacht aan besteden is kunst en techniek. Hoewel het in eerste instantie misschien geen logische combinatie lijkt, is het dat zeker wel. Grote Broer biedt het aan: Techniekles basisschool! Dit zijn workshops waarbij het niet gaat om het eindresultaat maar juist het proces het allerbelangrijkste is. Onze professionele docenten stimuleren de leerlingen na te denken en te onderzoeken. Perfecte procesgerichte workshops voor jong en oud.

https://www.grotebroer.nl