TFC threemusketeers
Image default
Sports / Soccer

Zeillessen volgen. Heerlijk uitdagend en sportief

Sportief, leerzaam en leuk: zeillessen bij De Randmeren

Zeilen is prachtig. Zeilen is echt genieten. Op het water met je zeilboot, terwijl je enkel gebruik maakt van de krachten van de natuur. In je windjack sta je aan het roer en hijs je de zeilen. Met een goede snelheid glijd je over de golven heen. Heerlijk klinkt dit he? Het is helaas zo dat zeilen  niet erg eenvoudig is. Het is altijd verstandig om zeillessen te nemen. Met zeillessen leer je hoe je echt moet zeilen, en krijg je nog een diploma ook.

Zeillessen voor jong en oud, CWO gecertificeerd

Bij De Randmeren weet je dat je echt goede zeillessen krijgt. Of je nu nog een kind bent, of volwassen. Voor iedereen is er iets. Zelfs windsurfen! In ieder geval staat het vast dat alle zeillessen van topkwaliteit zijn. De Randmeren is een CWO gecertificeerde zeilschool. Dit houdt in dat jouw diploma straks landelijk erkend wordt. Geweldig toch?

Naast de zeillessen bieden wij ook meerdere cursussen aan om uw vaarbewijs te halen. Wij bieden deze lessen aan op locatie en door gecertificeerde docenten. Niet alleen zeilen is leuk, maar als je een keer wilt ontspanne kun je ook heerlijk varen.

Tijd om te zeilen

Ziet u het ook wel zitten om heerlijk te gaan zeilen? Neem dan vooral een kijkje op de website: www.derandmeren.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via de mail met specifiekere vragen: info@derandmeren.nl.