TFC threemusketeers
Image default
Sports / Soccer

Zo wordt u fit bij InMotion Health

Heeft u gemerkt dat uw fitheid de laatste tijd niet meer is zoals het is geweest? U kunt hier eenvoudig wat aan doen door de hulp in te schakelen van InMotion Health. InMotion Health helpt u met al uw vraagstukken omtrent voeding, sport en medische begeleiding. Deze begeleiding wordt ondersteund door een aangewezen personal trainer. Deze personal trainer zal u voorzien van advies op maat op de drie eerdergenoemde facetten. Om u alvast een handje te helpen zetten wij in dit artikel een aantal tips op rij die bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Doe interval training

Heeft u doorgaans weinig tijd om te gaan sporten? Intervaltraining lost dit probleem voor u op. Door intensieve inspanningen af te wisellen met rust heeft u binnen een korte tijdsperiode een super effectieve training. Dit wordt doorgaans gedaan met hardlopen maar valt toe te passen op elke vorm van sport die u leuk vind om te beoefenen. Fiets u dus liever? Maak de fietstocht extra intensief door stevig door te trappen en wissel dit af met rust!

Maak sporten een sociale bezigheid

Sporten wordt een stuk leuker als u dit doet met een vriendengroep. U kunt zich bijvoorbeeld aanmelden voor groepslessen bij een sportschool of de activiteiten die u uitvoert in de sportschool samen doen met een vriend. Zo kunt u elkaar motiveren om naar de sportschool te gaan en de optimale resultaten te behalen in de sportschool. Het sociale aspect aan sporten is zeer belangrijk en het is bewezen dat sporters met een sportmaatje een stuk betere resultaten behalen!

Zoekt u begeleiding?

Op het internet is de informatievoorziening op het gebied van sport overweldigend. Ieder mens is echter anders en vraagt dan ook om een andere aanpak als het gaat om het verwezenlijken van een gezondere levensstijl. InMotion Health helpt u graag met het voorzien van advies ten aanzien van sport en voeding die past bij u! Er wordt rekening gehouden met de hoeveelheid tijd en medische achtergrond bij het voorzien van advies! Waar wacht u nog op?

Gerelateerde artikelen

3 Tips bij het drone kopen

Een rieten dak onderhouden

Vast in de takken!