TFC threemusketeers
Image default
Sports / Soccer

Duurzame dozen van Dozenhal

Duurzame dozen, duurzame kleding, duurzame puien u kunt het zo gek nog niet bedenken. Duurzaamheid is onze huidige samenleving een belangrijk begrip en daar beweegt dozenhal aan mee. Ook voor ons is duurzaamheid belangrijk. Ik zie u al denken, hoe kunnen jullie duurzame dozen produceren? Karton moet van gekapte bomen uit de oerwouden gemaakt worden en daar is niet echt iets duurzaams aan. Hier begaat u een denkfout, er is al zoveel karton en papier in onze samenleving dat wij niet eens meer bomen hoeven te kappen. Wij kunnen al het karton en papier recyclen. Bovendien kunnen wij ook dozen hergebruiken. Als wij de dozen sorteren op de kwaliteit dan kunnen de bruikbare dozen hergebruikte worden en de dozen die minder zijn verwerkt worden tot totaal nieuwe dozen.

Duurzame dozen tegen scherpe prijzen

Dozen die duurzaam zijn moeten vast heel duur zijn zie ik u denken. Nou echt niet hoor! Duurzame dozen zijn bij ons juist goedkoper. Doordat de dozen hergebruikt worden, worden er minder kosten gemaakt. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. Daarentegen moet u niet opkijken van een kleine beschadiging aan de doos. Dozen die hergebruikt worden, kunnen resten van plastic of logo’s bevatten. U betaalt naar wat u krijgt! Met een hergebruikte doos of een doos van gerecycled karton ontlast u het milieu enorm. Elke ton golfkarton die wordt hergebruikt bespaart meer dan 20.000 liter water, 2026 km aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 m3 stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging. Zo ziet u maar dat het recyclen van karton wel degelijk zin heeft.

Meewerken aan het milieu? Dat kan!

Bij dozenhal uit Ermelo kunt u terecht voor duurzame dozen. Zij hebben zich ontwikkeld in het op maat maken van gerecyclede dozen, echte vakmensen dus! Voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u zelf graag meewerken om de wereld om ons heen een beetje beter te maken. Heel graag, heeft u minimaal tien pallets aan dozen die u niet gebruikt? Wij kopen deze dozen graag van u over. Uiteraard controleren wij of deze dozen geschikt zijn voor de verkoop. Zo wordt u bij ons niet teleurgesteld in de aankoop, maar kan u ervan uitgaan dat u kwaliteitsdozen ontvangt!