TFC threemusketeers
Image default
Bedrijven

Zo creëer je de mooiste nagels voor deze zomer

Nu de zomer eraan komt, trekken veel mensen weer hun kleurige kleding uit de kast. Wat dan zeker niet mag ontbreken zijn mooie kleurige nagels. Deze kun je perfect combineren met wat mooie outfits en accessoires. Het kan alleen soms lastig zijn om precies te weten hoe je jezelf de mooiste nagels kunt geven met bijvoorbeeld een nagellak set. Of wat er allemaal bij komt kijken als je het laat doen. Gelukkig gaan we daar in dit artikel wat dieper op in. Ook zal er dieper worden ingegaan op wat de laatste trends zijn zodat je precies weet welke stijlen je het beste kunt gebruiken. Lees dus snel verder. 

De kleurentrends van dit moment

Wanneer het op nageltrends aankomt, kan het soms verwarrend zijn waar je nu moet kijken om op de hoogte te blijven. Gelukkig vertellen we je in dit artikel meer. Groen is echt de kleur van 2022. Je kunt kiezen voor een simpele look, of wat uitdagender met bijvoorbeeld meerdere soorten kleuren groen door elkaar. Een andere trend die daarbij aansluit is de Gucci Beauty Melinda Green Nagellak. Deze vegan nagellak zorgt voor een hoge dekking en een langdurige glans. Een andere trend die veel voorbij komt zetten is ´mix and match´. Met andere woorden het mixen van verschillende kleuren nagellak op je nagels. Lila nagellak is ook een mooie trend die aan het opkomen is. Perfect voor de kleurige zomer die eraan komt. 

Andere trends om in de gaten te houden

Naast allerlei trends op het gebied van kleur, zijn er nog veel meer trends te vinden wanneer het aankomt op nagels. Een van die trends zijn ´velvet´ nagels. Simpel gezegd houdt dit het volgende in: niet je gehele nagels zijn gelakt, maar alleen de topjes. Alsof ze zijn onder gedoopt in lak tot aan waar je vinger begint. Prints zijn ook weer in, waaronder de fel gekleurde geruite print. Een andere trend is het gebruiken van meerdere patronen op je nagels. Op de een bijvoorbeeld bloemetjes en op de ander weer strepen. Ook het aanbrengen van bijvoorbeeld dieren zoals vlinders of bloemen is een opkomende trend. 

Zelf je nagels lakken

Wanneer je graag zelf je nagels lakt, zul je snel merken dat er meer bij komt kijken dan alleen het kleuren van je nagels. Reiniging is belangrijk. Was dus eerst je handen en verwijder eventuele oude nagellak. Vijl je nagels in vorm. Om de nagels en nagelriemen te voeden,laat je je handen weken in een manicurebakje met lauwwarm water. Voeg wat nagelolie toe. Duw de nagelriemen naar achteren. Breng nu de basecoat aan. Dit is een basislaag doorzichtige lak die je nagels beschermt en ervoor zorgt dat de nagellak blijft zitten. Lak je nagels met een mooie kleur, bijvoorbeeld metallic nagellak. Maak vijf banen voor het mooiste effect. Lak na het drogen nog een keer je nagels. Breng nu een topcoat aan, deze beschermt de nagellak. 

Een manicure laten uitvoeren

Wanneer je liever niet zelf je nagels lakt maar dit wilt laten doen, dan kun je ervoor kiezen om een manicure te ondergaan. Hier zullen verschillende handelingen worden verricht om je handen en nagels zo goed mogelijk te verzorgen. De nagelriemen zullen eerst worden teruggeduwd waarna deze ook worden verzorgd met verschillende producten. De nagels worden gevijld en gepolijst voor een mooie glans. De nagels worden gelakt met een basecoat waarna de echte lak wordt aangebracht. Er wordt geëindigd met een topcoat om de nagellak goed te laten zitten. Er kan ook worden gekozen voor nepnagels. Handverzorging hoort ook bij het pakket. De handen worden ingesmeerd en gemasseerd met verzorgende oliën.